شرکت آساکاو

جستجو کردن

صنعت فولاد

صنایع فولاد عامل توسعه کشور از نظر اقتصادی، فناوری، اجتماعی و نیروی انسانی است و در بازسازی، سازندگی و توسعه کشور نقش مهمی ایفا می ­کند. وجود صنعت فولاد در یک منطقه بر توسعه و گسترش، اشتغال زایی، سطح دانش، آموزش، پژوهش و تجارت آن منطقه تاثیر شگرفی دارد.

مقاوم سازی در صنعت فولاد

هدف اصلی از عملیات ساخت فولاد، پالایش آهن است که شامل مقادیر زیادی کربن و ناخالصی ­های دیگر است. فولاد آلیاژی از آهن است که برای طیف گسترده ای از کاربردها اعم از استفاده در ساخت و ساز، حمل و نقل و تولید محصولات مصرفی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. بین 0/002 تا 1/2 درصد وزن فولاد را کربن تشکیل می ­دهد. با تغییر میزان کربن، خواص فولاد به طور قابل توجهی تغییر می­ کند. امروزه اغلب اشیا و لوازم مورد استفاده انسان از فولاد ساخته شده است. در صنایع ساختمان­، راه آهن، انتقال آب و نفت و گاز، انتقال برق، ماشین آلات، خودروسازی و قطعه‌ سازی، بسته ‌بندی، لوازم خانگی و الکتریکی و …. فولاد نقش مهمی دارد. مصرف سرانه فولاد در هر کشور نشان دهنده سطح توسعه یافتگی آن کشور است.

استحکام، سختی، انعطاف پذیری و پایداری و دوام بالا، از مشخصات اساسی فولاد به عنوان مهم ترین آلیاژ پرکاربرد محسوب شده است. با استفاده از روش های عملیات حرارتی، توزیع یکنواخت، آلیاژ سازی و زدودن ناخالصی ها می توان مشخصات فولاد را بهبود بخشید و انواع مختلف فولاد ضد زنگ، ضد سایش، ضد گلوله، مقاوم در برابر اسید و باز و حرارت را تولید نمود.

بهسازی صنعت فولاد

با توجه به نقش کلیدی صنعت فولاد در توسعه و پیشرفت کشور، توجه به زیرساخت ­های این صنعت و همچنین آسیب­ های موجود در تمامی واحدها اهمیت زیادی دارد.

صنایع بزرگ و با اهمیت از جمله صنعت فولاد، به ­دنبال اهدافی هم­ چون بهبود، توسعه و پیشرفت در زمینه تولیدات متناسب با نیازهای روز هستند. بدین منظور مجموعه ای از پروژه ها و طرح ها باید اجرا شوند. طراحی و اجرای اصولی و ایمن سازه­ ها مطابق با ضوابط آیین نامه­ در این صنعت از اهمیت زیادی برخوردار است.

اکثر سازه ­های صنعتی موجود، مطابق با آیین نامه­ های قدیمی طراحی و ساخته شده­ اند و مقتضیات آیین نامه ­های جدید را در بر نمی ­گیرند و همچنین در برابر وقوع حوادثی از جمله زلزله آسیب­ پذیر هستند. برخی از این سازه ­ها نیز با گذشت زمان دچار فرسایش می ­شوند و قابلیت بهره­ برداری آن ­ها کاهش می ­یابد. در این­ گونه موارد، نیاز به مقاوم­ سازی سازه­ های صنعت فولاد ضرورت پیدا می ­کند.

صنعت فولاد

شرکت مهندسی آساکو با در اختیار داشتن متخصصین و کارشناسان ارشد و با بهره گیری از دانش فنی، با ارائه خدمات مشاوره، طراحی، اجرا و مقاوم ­سازی، کنترل خوردگی  و ایزولاسیون سازه­ ها در حوزه صنعت فولاد فعالیت می نماید.

یکی از مسائلی که عملکرد سازه ­های موجود در صنعت فولاد را تحت تاثیر قرار می­ دهد، نشست سازه به دلایل مختلف از جمله اعمال سربار بیش از ظرفیت باربری خاک زیر سازه، نامناسب بودن شرایط خاک، عدم طراحی و اجرای صحیح سازه و …. می ­باشد. در صورت عدم توجه به این گونه موارد احتمال بروز آسیب و خسارت در واحد مربوطه و مختل شدن فعالیت ­ها وجود دارد. در چنین مواردی بهسازی و مقاوم سازی خاک  به منظور تقویت خاک یا پی سازه ضرورت می یابد.

از دیگر معضلات موجود در صنعت فولاد، احتمال آلودگی خاک بستر واحدهای اسیدشویی به دلیل نشت اسید می ­باشد. به دنبال ورود اسید به خاک، بافت خاک تخریب شده و مقاومت آن کاهش می­ یابد و در مواقعی که خاک زیر فونداسیون دچار چنین مشکلی شود، اهمیت این قضیه دوچندان می شود. علاوه بر آلودگی خاک، تخریب سازه­ های فولادی و بتنی نیز از پیامدهای نشت اسید می باشد.

شرکت مهندسی آساکو با انجام خدمات آزمایشگاهی مربوطه و مطالعات ژئوتکنیک به بررسی آسیب ­های موجود در بستر واحد­های این صنعت پرداخته و با در نظر گرفتن راهکارهای مناسب اقدام به بهسازی خاک می نماید. هم چنین به منظور پیشگیری از وقوع چنین مشکلاتی با بهره گیری از دانش فنی، متخصصین و کارشناسان ارشد و دارا بودن سابقه فعالیت در زمینه ایزولاسیون صنعتی، آماده ارائه خدمات در این زمینه می باشد.